19/7/13

Una nit al Fetish Cafe


Portaba molt, molt de temps, volen tornar al fetish i per una cosa o un altre mai podia, sempre hi havia alguna cosa que ho impedia, pero al final ho vaig aconseguir. Van enviar a ilota a barcelona dos dies amb l'hotel pagat, aixis que no hi hauria cap impediment per pasar un parell de nits a barna, sense compromisos familiars, eran dues nits sols per nosaltres, per disfrutarles a la nostra manera, aixis que em vaig posar mans a la feina i planejar les dues nits.
Per a la primera, contant que ilota es tenia que llevar mati al dia següent, vaig decidir anar a un restaurant amb jazz en directe i tenir un sopar tranquil i relaxat.
Pero per la segona nit volia anar al fetish, vaig trucar a Domina Zara per veure si estaria obert, ja que no era cap de setmana i em va contestar que si, pero que el dissabte tenien una festa i m'ho pasaria mitllor, pero no ens podiem quedar fins dissabte a la nit, aixis que vaig decidir anar-hi igualment el divendres.
Durant tot el dia vaig estar nerviosa (per molt que diguin que els Dominants ho tenim sempre tot controlat, tambe ens posem nerviosos), no sabia que em trobaria, com em sentiria, si els bons records que en tenia es repetirien o al anar-hi un dia que no hi hauria una festa em trobaria desubicada.
Al ser divendres ilota no treballaba a la tarda, aixis que quand va arrivar, vem anar a dinar i li vaig manar fer una siesta de dues hores, perque aixis a la nit estigues ben descansat.
Quand el vaig despertar, li vaig donar la roba que volia que portes al fetish (tanga, mitges i sabates de talo vermelles) i per sobre camisa i pantalo tot negre, vem anar a sopar i ens vem dirigir cap al fetish.
Lo que te bcn bo es que hi ha metro a la nit, aixis que el vem agafar per anar-hi i varem arribar al fetish.
Alla ens va rebra una sumisa de Zara, i ens va acompanyar cap avall, on ens vem trobar amb Zara, que ens va rebre fantasticament, em va fer sentir com a casa, hi havia mes gent, recordo a un noi, que havia descobert que la seva parella era un gran fetichista de sabatilles i que investigant sobre el tema habia arrivat al mon bdsm i al final al fetish cafe, estaba alla per demanar consell de com portar el tema, per apendre mes sobre el bdsm, perque cada cop li atreia mes.
En resum va ser una xerrada molt entretinguda a on tots donavem la nostra opinio, a on Domina Zara em va demostrar la gran Senyora que es, en cap moment ningu es va sentir fora de lloc ni que ella era una gran Domina intocable e inabastable, tot i que realment es una Gran Domina, molt mes que moltes de les que van de Gran Senyores.
No se, no tinc paraules que descriguin be lo comoda i relaxada que em vaig sentir.
He estat a altres locals, a altres festes, he vist alguns Dominants (homes i dones), que es dediquen a demostrar lo bons i perfectes que son, que es dediquen a controlar i criticar el que fan o deixen de fer altres i en cambi al fetish aquest sentiment mai l'havia tingut, i en aquesta ocasio tampoc el tenia, me sentia tal com he dit com a casa.
Al final sense adornar-nos es van fer les tantes, i jo no volia marxar sense "jugar"una miqueta amb ilota, aixis que vam pasar cap al raco de la creu i varem jugar una estoneta, no tant com voliem pero molt mes del que habia pensat.
Vaig tirar fotos amb el mobil (la que encapçala l'entrada es d'aquella nit), ja que alla estabem sols i conque soc aixis i em vaig anar animat, al final el mobil va quedar en un raco, ens vem despedir ja molt entrada la matinada.
Va ser una nit de somni, poder parlar tranquilament, poder jugar amb tot el que hi ha alla dins, amb el rebenque i els demes estris que Domina Zara em va deixar, vaig disfrutar com una nena.
Sols repetir Gracies Domina Zara, per fer-nos sentir tan a gust i per deixar-nos disfrutar del Fetish cafe :).
PD: Per cert, tinc que agraïr tambe a Zara que m'emvies el mobil a casa, despres de deixar-lo abandonat al fetish i que es preocupes de si m'havia arribat .

2 comentaris:

DAMAGISELA ha dit...

Hola de nuevo Mi AMA.

Mucho tiempo el que no nos comunicábamos por aquí, pero esta entrada suya me ha traído a la mendo muchos recuerdo de lo bien que lo pasamos en barna, lo bien que nos sentimos con Domina Zara y sobre todo lo bien que USTED llevo el ritmo de las cosas, habiendo tiempo para conversar y tiempo para el juego, la verdad es que planificó las cosas de forma perfecta e hizo de esa noche algo memorable.

Siempre a sus pies, este su esclavo,SEÑORA

Ilota{DG}

Anònim ha dit...

Buenas SEÑORA soy jose