22/8/13

Fi de les vacançes

PREPARANT UNA NOVA TEMPORADA
 
Aquets dies de vacançes a part de veure a la familia han servit per poder parlar molt, per aclarir conceptes i desitgos, per tenir ben clar que es el que volem i alla on volem arribar.
S'han pres moltes decisions i la setmana vinent sera el moment de començar a portar-les a la practica.
Aquesta setmana ilota esta totalment desbordada amb la feina i el curset, rao per la cual no hem començat. Veure-la tan estresada, tan volcada en fer be les coses, em provoca moltisima admiracio, veure que a pesar de tot el que te a sobre, intenta cumplir amb les normes fixes, amb estar pendent de mi i dels meus desitjos, fa que m'adoni que realment ell desitja tornar a ser un esclau total, rao per la cual la setmana vinent tirare endevant amb les noves normes, amb tota la paciencia del mon per donar-li l'oportunitat que es mereix.
No se si ja n'he parlat per aqui, pero hi ha gent que encara em demana per la crisis de la nostre parella, aixis que ho escric aqui.
No tenim cap crisi de parella, ens estimem moltisim, disfrutem intensament de la nostre vida i sentiments vainilles, el que pasa que per diverses causes els nostres ritmes en el bdsm s'han descompensat. 
Semble que per fi s'han igualat, aixis que crec realment que ha arribat el moment de rependre la relacio bdsm que teniem al començament, quand nosaltres com a parella varem començar.
Conseguir el perfecte equilibri entre el sentiment vainilla i el bdsm, es complicat i dificil, pero no imposible, nosaltres temps enrere ho teniem, pero durant els ultims anys hi han hagut masses interferencies i aixo ha provocat la descompensacio, pero quant realment hi ha amor, sinceritat i confiança entre els dos, les coses s'acaben arreglant.
Aixis que entre-ho i disfrute-ho d'aquesta nova etapa.
 
Dama Gisela1 comentari:

Unknown ha dit...

Buenos días, Mi AMA

Bien, no imagina cuanto agradezco estas palabras suyas en esta última entrada, ese voto de confianza que me da y a la que espero corresponderle con mi entrega total y demostrándole la admiración y devoción que siento por USTED.

Creo que estas semanas de vacaciones nos ha ido bien, pese a no haber tenido mucho tiempo para nosotros, si que he podido desconectar del trabajo y poder estar mas centrado en lo que es mas importante para mi que no es otra cosa que USTED, Mi AMA.

Así que a partir de la próxima semana espero que vea en mi ese esclavo que se desvive por satisfacer sus mas mínimos deseos y se entrega en cuerpo y alma a USTED.

Siempre a sus pies Mi AMA